Стягайте си багажа, папките и падайте по-бързо. Това заяви по адрес

...
Стягайте си багажа, папките и падайте по-бързо. Това заяви по адрес
Коментари Харесай

Нанков, ГЕРБ към управляващите: Събирайте си папките и падайте бързо

Стягайте си багажа, досиетата и падайте по-бързо. 

Това съобщи по адрес на ръководещите от парламентарната трибуна Николай Нанков от ГЕРБ.

" Вчера вицепремиерът Гроздан Караджов сподели, че държавно управление ще падне, в случай че " Хемус " и " Струма " не бъдат довършени. Стягайте си багажа, събирайте си досиетата и падайте бързо, тъй като към този момент за всички е ясно, че и двете автомагистрали няма да бъдат приключени в периодите заложени от вас ", отсече той.

По думите му от финансовия министър Асен Василев зависят всички политики, които се осъществят в страната през последната една година.

" Скоро на всички ще стане ясно, че на процедура индексация на договорете за строителство няма да има, тъй като в актуализацията на бюджета не е заложена и една стотинка за индексиране. Правите благи очи на строителите, а единственото нещо, което трябваше да извършите е да заложите средства в бюджета и това ще се върне като бумеранг поради хиляди спрели планове с възложител страната ", сподели Нанков.

Според него най-лошото строителство е незавършеното, съобщи през днешния ден.бг.

" И това ще построите вие - нула, и като гробници ще останат да стърчат стотици хиляди незавършени обекти ", настоя той.

" Всички обекти, за които говорите, че рехабилитирате - пътища, автомагистрали, всички тези обекти в една или друга степен бяха стартирани от последното държавно управление на ГЕРБ. Лъсва за следващ път вашето политическо лицемерие и двуличие. За всички е ясно каква вреда нанесе смяната с единствената цел да изчегъртат ГЕРБ спряхте плановете. Плодовете ще ги берете на идните избори. Оставка, дилетанти ", заключи Нанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР